Barion Pixel

Melyik Big Green Egget válasszam?

Itt minden modellről és kiegészítőiről találsz információt, hogy segítsünk a döntésben.

Big Green Egg méretek

Amikor Big Green Egget vásárolsz, biztosan lesznek kérdéseid. Melyik a megfelelő nekem? Mi a mérete, a grillrács átmérője, a Big Green Egg súlya és akkor most végül melyiket is válasszam? Lehet, hogy jobban örülnél egy hordozható méretnek, de vajon elég lesz a sütőfelület mérete? Vagy gyakran sütsz otthon a családnak és barátoknak, és nehéz a döntés a Large és XLarge között? Nézd meg az egyes modellek előnyeit és hátrányait, a hozzá használható kiegészítőket és döntsd el, melyik a neked való.

MELYIK BIG GREEN EGGET VÁLASZD?

Mindenki vágyik egy Big Green Eggre. Talán kóstoltál már kamado sütőben készült ételt amikor egy barátodnál voltál, vagy olvastál róla és feltüzelte a benned szunnyadó gasztro-őrültet. Kutattál a minőségi termékek között, és most biztos vagy benne, hogy a Big Green Egg a neked való kamado. Akkor a következő kérdés az, hogy melyik Big Green Egg a megfelelő neked? Szeretnénk segíteni azzal, hogy bemutatjuk az egész családot. A hét különböző méretű Big Green Egg között megtalálhatod azt, ami kielégíti az igényeid. Előnyök és hátrányok a méretek között, kiegészítők, méretből adódó különbségek – ezeket mind-mind végigvesszük.

BIG GREEN EGG MINI

Csak kis helyed van, vagy tervezed hogy magaddal viszed rendszeresen a Big Green Egged? A Mini egy pehelysúlyú kamado, asztalra is teheted és egyszerű ételek készíthetsz vele magadnak és maximum még 1-2 személynek. Könnyen elviheted, ha úgy alakul, legyen szó kempingről, hajókázásról, nyaralásról vagy piknikezésről. Ezzel a mérettel tényleg bárhol és bármikor süthetsz. Még könnyebbé akarod tenni a szállítást? Szerezz be egy Mini hordozó keretet. Így biztos alapokon lesz és könnyen, két fogantyú segítségével emelheted meg, amikor szükség van rá. Fontos megjegyezni, hogy öntöttvas rács és pizzakő nem érhető el a Mini mérethez. Így a lehetőségeit kicsit korlátozottabbak lesznek, mint a MiniMax Big Green Eggnél, ami szintén egy hordozható méret.

Mi fér el a Mini Tojás rácsán?

direkt sütés convEGGtor nélkül:

4 hamburger, 1 ribeye steak vagy 2 paprika

indirekt sütés convEGGtorral:

1/3 lazacfilé

Tulajdonságok:

BIG GREEN EGG MINIMAX

Kicsi, de tökéletes forma! Nincs jobb leírás a MiniMax tojásra. Ez a modell a Mini előnyeit ötvözi a nagyobb Big Green Eggekével. A kis erőmű még mindig hordozható kamado méretű és akár 4-6 fő számára tudsz vele sütni-főzni otthon, vagy ott, ahova magaddal viszed. Mivel alapból jár hozzá egy hordozó keret, ezért könnyen mozgatható. Amint a sütés helyszínén vagy, csak állítsd fel a hordozható állványát (külön megvásárolható kiegészítő) és máris kényelmes magasságban süthetsz. Az alap kiegészítők, mint a convEGGtor indirekt sütőkő, a pizzakő, öntöttvas rács és az öntöttvas serpenyő mind-mind elérhetők a MiniMax mérethez is. Így ez a hordozható modell szinte minden technikára képes, ami a Big Green Eggben elképzelhető. A mérete miatt egy normál méretű tortaforma is simán elfér rajta. Tökéletes almás pitét készíthetsz! Egyetlen hátránya, hogy nem olyan mélyen helyezkedik el a rácsa, mint a Small tojásnál, így csirketrónra állítva sajnos nem tudsz csirkét sütni benne. Viszont kiterítve annál inkább!

Mi fér el a MiniMax tojás rácsán?

direkt sütés convEGGtor nélkül:

5 hamburger, 2 ribeye steak vagy 3 paprika

indirekt sütés convEGGtorral:

½ lazacfilé, 1 tarja vagy 1 csirke (rácsra fektetve)

Tulajdonságok:

BIG GREEN EGG SMALL

A Small és MiniMax méretű Big Green Eggeket gyakran hasonlítják össze, mert a két modell sütőfelülete ugyanakkora. A Small tojásban is 4-6 főre készíthetsz ételeket kényelmesen, és elérhető hozzá jópár kiegészítő. Mindkét méret népszerű, ha kis teraszról, erkélyről vagy balkonról van szó, de van néhány különbség. A Small csak egy kilóval nehezebb, de nagyobb helyet foglal, mert alakja a klasszikus, nagyobb Big Green Egg alakhoz hasonlít. Ha szeretnéd biztos lábakon tudni, akkor görgős állványba kell tenni, és ebben nehezebben szállítható, mint a MiniMax. Második Big Green Eggként is népszerű a MiniMax mellett, például nyaralóba. Tényleg nem nagy, de amire képes, az a legnagyobbak közé emeli!

Mi fér el a Small Big Green Egg rácsán?:

direkt sütés convEGGtor nélkül:

5 hamburger, 2 ribeye steak vagy 3 paprika

indirekt sütés convEGGtorral:

½ lazacfilé, 1 tarja vagy 1 csirke (akár csirketrónon állítva is)

Tulajdonságok:

BIG GREEN EGG MEDIUM

Ha kisebb családod van, rendszeresen jönnek vacsoravendégek vagy mindig valamivel készülsz, ami Big Green Eggben készül, akkor valószínűleg a Medium lesz az új legjobb barátod! Ez a modell nagyon sokszínű és több fajta görgős alappal is kapható. A Mediummal könnyedén készíthetsz akár 6-8 személyre is ízletes ételeket. Ettől a mérettől kezdve intEGGrált kézi húzós állvánnyal választhatod a Big Green Egged, így nagyon egyszerű lesz mozgatni. Medium mérettől kezdődően a Tojás pedig az új moduláris fém asztalunkba is elhelyezhető, így modern otthonok és kertek méltó dísze lehet. A moduláris kialakításnak hála a szett később is bővíthető, úgy, mintha legóznál. A kiegészítők tárháza is egyre bővebb, ha Medium méretet választasz. Például használható benne az öntöttvas dutch oven és csodás leveseket, ragukat, pörkölteket készíthetsz benne. ConvEGGtor kosár is elérhető már hozzá, így bármikor könnyen ki-be rakhatod az indirekt sütőkövet. Félhold indirekt kővel pedig akár két zónás sütésre is alkalmassá teheted. Sok, de nem minden kiegészítő elérhető a Medium Big Green Egghez, ezért is érdemes lehet még egy mérettel feljebb nézelődni, a Large Big Green Egg környékén.

Mi fér a Big Green Egg Medium rácsán?:

direkt sütés convEGGtor nélkül:

7 hamburger, 4 ribeye steak vagy 5 paprika

indirekt sütés convEGGtorral:

¾ lazacfilé, 2 tarja, 1 csirke (akár csirketrónon állítva is) vagy 3-4 oldalas (v-rács kiegészítővel)

Tulajdonságok:

BIG GREEN EGG LARGE

Az összes Big Green Egg méret közül messze a Large a legnépszerűbb. Az ok egyszerű. Nagy család számára is süthetsz rajta, akár 10 főre is és minden elképzelhető sütési technika kivitelezhető vele. A Large a legjobb méret akkor is, ha klasszikus BBQ fogásokat készítenél, mert darabolás nélkül fér el rajta a marhaszegy és az oldalas is. Ha mégis kevés a hely, tovább bővítheted az 5 részes EGGspander kiegészítő segítségével (Large és XLarge méretekhez elérhető). Az EGGspander egy két részes emelt rácsból és egy convEGGtor kosárból áll, és számos félhold kiegészítővel variálható, nem beszélve a szénacél wokról, ami szintén egy hasznos sütőfelület lehet. Egyszerre süthetsz direkt és indirekt módon, a lehetőségek és variációk száma ha nem is végtelen, de ember legyen a talpán aki mindet fejből felsorolja. Ha mutatósabb alapra vágysz, a Large Big Green Egghez az intEGGrált kézi húzós állványon kívül elérhető az akác asztal és a moduláris fém asztal szett is. Nézz körül, és állítsd össze a neked leginkább megfelelőt!

Mi fér el a Large Big Green Egg rácsán?:

direkt sütés convEGGtor nélkül:

10 hamburger, 6 ribeye steak vagy 7 paprika

indirekt sütés convEGGtorral:

2 lazacfilé, 3 tarja, 2 csirke (akár csirketrónon állítva is) vagy 6 oldalas (v-rács kiegészítővel)

Tulajdonságok:

BIG GREEN EGG XLARGE

Az XLarge szó szerinti és átvitt értelemben is hatalmas, végtelen lehetőségekkel – hasonlóan a Big Green Egg Largehoz. Szintén rengeteg kiegészítőt és különböző alapokat választhatsz ehhez a mérethez. Első ránézésre nem nagyon különbözik a Large mérettől, de ha szükséged van rá, hogy óriási sütési kapacítás álljon rendelkezésedre, akkor az XLarge a jó választás. A sütőfelület sokkal nagyobb, mint a Large modellnél, így akár 16+ főre kényelmesen süthetsz benne. Emiatt nagyon népszerű, amikor professzionális felhasználásra szánják. Az 5 részes EGGspander kiegészítő ehhez a mérethez is elérhető, hasonló előnyökkel, mint a Large modellnél. Az egyetlen különbség talán, hogy nincs egész öntöttvas rács XLarge méretben. Ennek praktikus oka a súly, ezért két részben veheted meg: 2 db félhold öntöttvas rács formájában, amit a rozsdamentes rács helyére, tetejére, vagy a conveggtor kosárra is rakhatsz. A Big Green Egg XLarge mérethez a szénacél wok sem elérhető, ezt is figyelembe kell venni, amikor a méretről döntesz.

Mi fér el a Big Green Egg XLarge rácsán?:

direkt sütés convEGGtor nélkül:

16 hamburger, 9 ribeye steak vagy 14 paprika

indirekt sütés convEGGtorral:

2 lazacfilé, 5 tarja, 4 csirke vagy 8 oldalas (6 v-rácsban és 2 a v-rács oldalának támasztva)

Tulajdonságok:

BIG GREEN EGG 2XL

Nagy, nagyobb, legnagyobb. A 2XL Big Green Egg a Big Green Egg család legnagyobb tagja, emelett a piacon elérhető legnagyobb kamado sütő. Nem tudod levenni róla a szemed, ezért is szeretik nagyobb rendezvényeken, vagy konyhákon haszálni. Hatalmas húsok egyben sütéséhez tökéletes választás, elérhető hozzá a conveggtor kosár kiegészítő, és a conveggtor indirekt sütőkő is, félhold formában. Természetesen több sütési technikát is használhatsz a 2XL méretű BiG Green Eggben, és ezeket kombinálhatod is. A félhold conveggtor segítségével akár két zónában is süthetsz, egy indirekt, egy direkt oldalon. A 2XL modellhez nem elérhető az öntöttvas rács kiegészítő. Ha öntöttvas sütőfelületet szeretnél, akkor az XL félhold rácsot, vagy öntöttvas edényeket (plancha vagy serpenyő) használhatsz. A kertben moduláris EGG keretbe rakhatod, vagy asztalba építheted az asztali állvány kiegészítő segítségével. A Big Green EGG 2XL mérethez is elérhető az intEGGrált kézi húzós állvány, így a súlyához képest egyszerűen mozgathatod is. Speciális nyitási mechanizmussal szereltük fel, hogy még könnyebb legyen a hatalmas kupolát mozgatni. A súly nem lehet akadály, hogy a 2XL modellt válaszd.

Mi fér el a Big Green Egg 2XL rácsán?:

direkt sütés convEGGtor nélkül:

20 hamburger, 12 ribeye steak vagy 22 paprika

indirekt sütés 2x félhold convEGGtor kővel

4 lazacfilé, 7 tarja, 5 csirke vagy 8 oldalas (6 v-rácsban és 2 a v-rács oldalának támasztva)

Tulajdonságok:

Végül melyik Big Green Egget választod?

Bízunk benne, hogy sikerült segítenünk a fenti információkkal és most már tudod, hogy melyik Big Green Egg méret lenne számodra tökéletes. Ha van már egy Big Green Egged, és egy másodikat szeretnél vásárolni, akkor is állunk rendelkezésedre. Oszd meg a fenti információkat barátaiddal vagy a családdal, ha ők is kamado vásárláson törik a fejüket. Talán a segítségért hála, te leszel az első, akit meghívnak vacsorára!

A görgős állvány és oldalpolcok kombinációjával egy igazán ütős összeállítás kerül hozzád.
A Big Green Egg mozgatható marad, a lehajtható (MiniMax esetében levehető) oldalpolcoknak hála pedig praktikus munkafelületed is lesz az EGG közvetlen közelében, ahova le tudod tenni a whiskyt vagy rozét, illetve a bepácolt, előkészített húsokat.

Az oldalpolcok természetesen elférnek a méretben és kialakításban megfelelő védőhuzat alatt is, így minden időjárási körülmények között védettek lesznek. Amennyiben szeretnél védőhuzatot is a Big Green Egged összeállítása után a csomaghoz hozzátenni, azt a SHOP menüpont alatt tudod megtenni. Egyszerűen csak add hozzá a kosárhoz.
A görgős állvány és oldalpolcok kombinációjával egy igazán ütős összeállítás kerül hozzád.
A Big Green Egg mozgatható marad, a lehajtható (MiniMax esetében levehető) oldalpolcoknak hála pedig praktikus munkafelületed is lesz az EGG közvetlen közelében, ahova le tudod tenni a whiskyt vagy rozét, illetve a bepácolt, előkészített húsokat.

Az oldalpolcok természetesen elférnek a méretben és kialakításban megfelelő védőhuzat alatt is, így minden időjárási körülmények között védettek lesznek. Amennyiben szeretnél védőhuzatot is a Big Green Egged összeállítása után a csomaghoz hozzátenni, azt a SHOP menüpont alatt tudod megtenni. Egyszerűen csak add hozzá a kosárhoz.
A görgős állvány és oldalpolcok kombinációjával egy igazán ütős összeállítás kerül hozzád.
A Big Green Egg mozgatható marad, a lehajtható (MiniMax esetében levehető) oldalpolcoknak hála pedig praktikus munkafelületed is lesz az EGG közvetlen közelében, ahova le tudod tenni a whiskyt vagy rozét, illetve a bepácolt, előkészített húsokat.

Az oldalpolcok természetesen elférnek a méretben és kialakításban megfelelő védőhuzat alatt is, így minden időjárási körülmények között védettek lesznek. Amennyiben szeretnél védőhuzatot is a Big Green Egged összeállítása után a csomaghoz hozzátenni, azt a SHOP menüpont alatt tudod megtenni. Egyszerűen csak add hozzá a kosárhoz.
Ha szeretnél egy nagy munkafelületet, ez a moduláris rendszer pont olyan változatos tud lenni, mint maga az EGG. A már meglévő kerti konyhád stílusa vagy elrendezése is könnyedén figyelembe vehető, így mindenkinek megfelelő választás lehet. A moduláris keret később tovább bővíthető kiegészítő kerettel vagy keretekkel.

Az összeállítás tartalma:
EGG keret (1x) - 1 db rácsos polcot már tartalmaz
Görgők (2x)
Ha szeretnél egy nagy munkafelületet, ez a moduláris rendszer pont olyan változatos tud lenni, mint maga az EGG. A már meglévő kerti konyhád stílusa vagy elrendezése is könnyedén figyelembe vehető, így mindenkinek megfelelő választás lehet.

Az összeállítás tartalma:
EGG keret (1x) - 1 db rácsos polcot már tartalmaz
Kiegészítő keret (1)
Görgők (3x)
Rozsdamentes polc (2x)
Rácsos polc (1x)
Ha szeretnél egy nagy munkafelületet, ez a moduláris rendszer pont olyan változatos tud lenni, mint maga az EGG. A már meglévő kerti konyhád stílusa vagy elrendezése is könnyedén figyelembe vehető, így mindenkinek megfelelő választás lehet.

Az összeállítás tartalma:
EGG keret (1x) - 1 db rácsos polcot már tartalmaz
Kiegészítő keret (1)
Görgők (3x)
Akác polc (2x)
Rácsos polc (1x)
A görgős állvány és oldalpolcok kombinációjával egy igazán ütős összeállítás kerül hozzád.
A Big Green Egg mozgatható marad, a lehajtható (MiniMax esetében levehető) oldalpolcoknak hála pedig praktikus munkafelületed is lesz az EGG közvetlen közelében, ahova le tudod tenni a whiskyt vagy rozét, illetve a bepácolt, előkészített húsokat.

Az oldalpolcok természetesen elférnek a méretben és kialakításban megfelelő védőhuzat alatt is, így minden időjárási körülmények között védettek lesznek. Amennyiben szeretnél védőhuzatot is a Big Green Egged összeállítása után a csomaghoz hozzátenni, azt a SHOP menüpont alatt tudod megtenni. Egyszerűen csak add hozzá a kosárhoz.
A görgős állvány és oldalpolcok kombinációjával egy igazán ütős összeállítás kerül hozzád.
A Big Green Egg mozgatható marad, a lehajtható (MiniMax esetében levehető) oldalpolcoknak hála pedig praktikus munkafelületed is lesz az EGG közvetlen közelében, ahova le tudod tenni a whiskyt vagy rozét, illetve a bepácolt, előkészített húsokat.

Az oldalpolcok természetesen elférnek a méretben és kialakításban megfelelő védőhuzat alatt is, így minden időjárási körülmények között védettek lesznek. Amennyiben szeretnél védőhuzatot is a Big Green Egged összeállítása után a csomaghoz hozzátenni, azt a SHOP menüpont alatt tudod megtenni. Egyszerűen csak add hozzá a kosárhoz.

Igazi kültéri konyha a természetes megoldások híveinek


A természet mindig teszi a dolgát. Nézd csak meg eucalyptus asztalunkat. Ez a kézzel készült asztal kemény, tömör eucalyptus deszkákból áll, természetes erezettel és egyedi színnel. Ez azt is jelenti, hogy minden asztal különböző. Az eucalyptus asztallal Big Green Egged egy teljes kültéri konyhává alakul, elég hellyel a konyhai eszközeidnek és edényeidnek. Most asztali állvánnyal és görgőkkel adjuk, hogy teljes legyen a csomag.

Tulajdonságok

  • Large asztal méret: 150x60x80  • XLarge asztal méret: 160x80x80  • Kompatibilis védőhuzat nem része az akác asztalnak, külön megvásárolható.Igazi kültéri konyha a természetes megoldások híveinek


A természet mindig teszi a dolgát. Nézd csak meg eucalyptus asztalunkat. Ez a kézzel készült asztal kemény, tömör eucalyptus deszkákból áll, természetes erezettel és egyedi színnel. Ez azt is jelenti, hogy minden asztal különböző. Az eucalyptus asztallal Big Green Egged egy teljes kültéri konyhává alakul, elég hellyel a konyhai eszközeidnek és edényeidnek. Most asztali állvánnyal és görgőkkel adjuk, hogy teljes legyen a csomag.

Tulajdonságok • Large asztal méret: 150x60x80

 • XLarge asztal méret: 160x80x80

 • Kompatibilis védőhuzat nem része az eucalyptus asztalnak, külön megvásárolható.

A Big Green Egg csomagokkal megkönnyítjük választásod. Nem kell többé gondolkodnod, hogy milyen kiegészítő lenne a legpraktikusabb és milyen extrákkal szereld fel a tojásod.

A csomagokat egymásra építve alakítottuk ki, így a soron következő csomag mindig tartalmazza az előző csomag kiegészítőit is.

Az EXTRA csomagokban a bővített csomagon felül olyan kiegészítőket találsz, amik igazán élvezetessé teszik a Big Green Egg használatát.

A csomag tartalma:
Big Green Egg faszén (1x) - európai prémium faszén, bükk és gyertyán
Boksa faszén (1x) - magyar prémium faszén, 95% tölgy
Looftlighter elektromos grillgyújtó - sörnyitóval a könnyű begyújtáshoz
Füstölő chips (4x) - az extra füstös ízekhez, minden fajtából 1-1
Grilldeszka (2x) - halak, tenger gyümölcsei füstöléséhez, minden fajtából 1-1
Füstölő csonk - a hosszan tartó füstöléshez, minden fajtából 1-1
A Big Green Egg csomagokkal megkönnyítjük választásod. Nem kell többé gondolkodnod, hogy milyen kiegészítő lenne a legpraktikusabb és milyen extrákkal szereld fel a tojásod.

A csomagokat egymásra építve alakítottuk ki, így a soron következő csomag mindig tartalmazza az előző csomag kiegészítőit is.

A BŐVÍTETT csomagokban az ALAP csomag kiegészítőin felül olyan termékeket találsz, amiket első körben lehet hogy nem vennél meg, de néhány használat után érezni fogod, hogy ez az, amire vágysz.

A csomag tartalma:
Big Green Egg faszén (1x) - európai prémium faszén, bükk és gyertyán
Boksa faszén (1x) - magyar prémium faszén, 95% tölgy
Looftlighter elektromos grillgyújtó - sörnyitóval a könnyű begyújtáshoz
Füstölő chips (2x) - az extra füstös ízekhez
Grilldeszka - halak, tenger gyümölcsei füstöléséhez
A Big Green Egg csomagokkal megkönnyítjük választásod. Nem kell többé gondolkodnod, hogy milyen kiegészítő lenne a legpraktikusabb és milyen extrákkal szereld fel a tojásod.

A csomagokat egymásra építve alakítottuk ki, így a soron következő csomag mindig tartalmazza az előző csomag kiegészítőit is.

Az ALAP csomagok tartalmaznak minden olyan kötelező kiegészítőt, amivel bátran elkezdheted az ismerkedést Big Green Eggeddel.

A csomag tartalma:
Big Green Egg faszén (1x) - európai prémium faszén, bükk és gyertyán
Boksa faszén (1x) - magyar prémium faszén, 95% tölgy
Looftlighter elektromos grillgyújtó - sörnyitóval a könnyű begyújtáshoz
A Big Green Egg csomagokkal megkönnyítjük választásod. Nem kell többé gondolkodnod, hogy milyen kiegészítő lenne a legpraktikusabb és milyen extrákkal szereld fel a tojásod.

A csomagokat egymásra építve alakítottuk ki, így a soron következő csomag mindig tartalmazza az előző csomag kiegészítőit is.

Az EXTRA csomagokban a bővített csomagon felül olyan kiegészítőket találsz, amik igazán élvezetessé teszik a Big Green Egg használatát.

A csomag tartalma:
Öntöttvas rács - a tökéletes steakhez
Kerek csepegtetőtálca - hús alá vagy köretekhez
Pizzakő - pizza, kenyér, hamburger buci sütéshez
Pizzalapát - pizzasütéshez elengedhetetlen
Öntöttvas serpenyő - raguk, pörköltek sütéséhez, húsok, halak pirításához
Öntöttvas plancha - húsok pirításához, halak, köretek sütéséhez
A Big Green Egg csomagokkal megkönnyítjük választásod. Nem kell többé gondolkodnod, hogy milyen kiegészítő lenne a legpraktikusabb és milyen extrákkal szereld fel a tojásod.

A csomagokat egymásra építve alakítottuk ki, így a soron következő csomag mindig tartalmazza az előző csomag kiegészítőit is.

A BŐVÍTETT csomagokban az ALAP csomag kiegészítőin felül olyan termékeket találsz, amiket első körben lehet hogy nem vennél meg, de néhány használat után érezni fogod, hogy ez az, amire vágysz.

A csomag tartalma:
Öntöttvas rács - a tökéletes steakhez
Kerek csepegtetőtálca - hús alá vagy köretekhez
Pizzakő - pizza, kenyér, hamburger buci sütéshez
Pizzalapát - pizzasütéshez elengedhetetlen
A Big Green Egg csomagokkal megkönnyítjük választásod. Nem kell többé gondolkodnod, hogy milyen kiegészítő lenne a legpraktikusabb és milyen extrákkal szereld fel a tojásod.

A csomagokat egymásra építve alakítottuk ki, így a soron következő csomag mindig tartalmazza az előző csomag kiegészítőit is.

Az EXTRA csomagokban a bővített csomagon felül olyan kiegészítőket találsz, amik igazán élvezetessé teszik a Big Green Egg használatát.

A csomag tartalma:
Hamukaparó - tisztításhoz és újragyújtáshoz
Rácsemelő - a forró rácsok mozgatásához
Indirekt sütőkő - convEGGtor - a BBQ és lassú sütésekhez
Rácstisztító kefe - a rácsok tisztán tartásához
Szilikon csipesz (30 cm) - a húsok, zöldségek forgatásához
Maghőmérő - hogy mindig tökéletes legyen a steak
Csirketrón - a csirke utolsó kívánsága
Ötujjas hőálló kesztyű - hogy sose legyen túl forró
EGG Genius automata hőmérséklet szabályozó - hogy játék legyen a sütés
Hamuzó lapát - a kényelmes tisztításhoz
Pácoló fecskendő - az extra ízekhez
Mérőedény készlet - a pontos mennyiségekhez
A Big Green Egg csomagokkal megkönnyítjük választásod. Nem kell többé gondolkodnod, hogy milyen kiegészítő lenne a legpraktikusabb és milyen extrákkal szereld fel a tojásod.

A csomagokat egymásra építve alakítottuk ki, így a soron következő csomag mindig tartalmazza az előző csomag kiegészítőit is.

A BŐVÍTETT csomagokban az ALAP csomag kiegészítőin felül olyan termékeket találsz, amiket első körben lehet hogy nem vennél meg, de néhány használat után érezni fogod, hogy ez az, amire vágysz.

A csomag tartalma:
Hamukaparó - tisztításhoz és újragyújtáshoz
Rácsemelő - a forró rácsok mozgatásához
Indirekt sütőkő - convEGGtor - a BBQ és lassú sütésekhez
Rácstisztító kefe - a rácsok tisztán tartásához
Szilikon csipesz (30 cm) - a húsok, zöldségek forgatásához
Maghőmérő - hogy mindig tökéletes legyen a steak
Csirketrón - a csirke utolsó kívánsága
Ötujjas hőálló kesztyű - hogy sose legyen túl forró
A Big Green Egg csomagokkal megkönnyítjük választásod. Nem kell többé gondolkodnod, hogy milyen kiegészítő lenne a legpraktikusabb és milyen extrákkal szereld fel a tojásod.

A csomagokat egymásra építve alakítottuk ki, így a soron következő csomag mindig tartalmazza az előző csomag kiegészítőit is.

Az ALAP csomagok tartalmaznak minden olyan kötelező kiegészítőt, amivel bátran elkezdheted az ismerkedést Big Green Eggeddel.

A csomag tartalma:
Hamukaparó - tisztításhoz és újragyújtáshoz
Rácsemelő - a forró rácsok mozgatásához
Indirekt sütőkő - convEGGtor - a BBQ és lassú sütésekhez
Rácstisztító kefe - a rácsok tisztán tartásához
A Big Green Egg csomagokkal megkönnyítjük választásod. Nem kell többé gondolkodnod, hogy milyen kiegészítő lenne a legpraktikusabb és milyen extrákkal szereld fel a tojásod.

A csomagokat egymásra építve alakítottuk ki, így a soron következő csomag mindig tartalmazza az előző csomag kiegészítőit is.

Az ALAP csomagok tartalmaznak minden olyan kötelező kiegészítőt, amivel bátran elkezdheted az ismerkedést Big Green Eggeddel.

A csomag tartalma:
Öntöttvas rács - a tökéletes steakhez
Kerek csepegtetőtálca - hús alá vagy köretekhez

Természetesség a fém moduláris asztalokhoz


Az akác polc betéttel természetességet csempészhetsz a fém moduláris asztal szettedbe. Az akác polc betétet ajánljuk legfelső polcként vagy köztes polcként is.

Válassz a különböző polcok közül szabadon!


A fém moduláris asztal bővítő keretéhez vagy a bővítő szekrény tetejére szabadon választhatsz a kültéri konyhád designjához vagy a felhasználási módhoz megfelelő polcokat. Egy bővítő kerethez maximum és ajánlottan 3 db polcot válaszhatsz - ezek a polcok lehetnek mind különbözőek is a rendelkezésre álló polcok közül választva -, a szekrény tetejére pedig 1 db polc szükséges, választásod szerinti anyagból.

 • A polc betétek nem részei a bővítő keretnek.

 • A polc betét nem része a bővítő szekrénynek.

 • A polc betétek minden esetben szabadon választhatók a készlet függvényében vagy rendelésre, azok külön megvásárolandók.

Vízálló és időjárásálló


Fejleszd kültéri konyhádat lépésről lépésre. A csatlakozó csomag segítségével a bővítő szekrényt könnyedén hozzákapcsolhatod EGG keretedhez vagy egy másik kiegészítő kerethez. Ahogy a Big Green Eggtől elvárható, lehetőségeid száma végtelen, ha a kiegészítő polcokat és egyéb variációkat figyelembe vesszük. Választhatsz akácfa vagy rozsdamentes acél polcokat is. A kiegészítő szekrény porszórt acélból és alumíniumból készül, így ahol kell teherbíró és tartós, ahol kell pedig könnyű és időjárásálló. A lábak alapból állítható magasságúak, de kapható hozzá görgős kerék is. A szekrény vízálló, így akár a faszenet is tarthatod benne. Vagy berakhatsz fűszereket, egyéb kiegészítőket, amit csak szeretnél. És így mindjárt minden szép, tiszta és rendezett. Üdvözlünk az XL-es méretű kerti konyhádban!

Tulajdonságok: • Tartalmaz egy bővítő szekrényt és csatlakozó csomagot

 • 4 szintező a csomag része, a lábakra görgőket is tehetsz

 • Az alsó polc kerete és a középső szint acélból készült a nagyobb teherbírás érdekében

 • Alumínium a teteje és a lábak, hogy ha meg is karcolod a porfestést, a felület rozsdamentes maradjon

 • Méretei: magasság 77x szélesség 76 x mélység 76

 • A csomag nem tartalmaz polc betétet és görgőket

A moduláris asztal sokoldalú kiegészítője


Ha sokat sütsz és kevés a helyed, bővítsd a sütő- és dolgozófelületed a bővítő keretekkel, amiket természetesen különböző szebbnél szebb és hasznosabb belső polcokkal és kiegészítőkkel szerelhetsz fel. A kereten kívül, a bővítő keret tartalmaz egy csatlakozó csomagot és 4 szintezőt. Azt viszont te döntöd el, hogy milyen közbenső szinteket szeretnél a keretbe tenni. 10 cm magas görgőket is tehetsz a asztalok alá. A görgők és a választott polcok nem részei a kiegészítő keretnek. Ha görgős EGG keret mellé párosítod, szükséged lesz 2 db extra görgőre a kiegészítő keret alá is..

Tulajdonságok: • Tartalmaz egy bővítő keretet és csatlakozó csomagot

 • 4 szintező a csomag része, a lábakra görgőket is tehetsz

 • Az alsó polc kerete és a középső szint acélból készült a nagyobb teherbírás érdekében

 • Alumínium a teteje és a lábak, hogy ha meg is karcolod a porfestést, a felület rozsdamentes maradjon

 • Méretei: magasság 77x szélesség 76 x mélység 76


Bővítő keret betétek


Minden betét ugyanazokkal a méretekkel rendelkezik, hogy úgy variáld a munkafelületed ahogy szükséged van rá és ahogy neked tetszik. Egy rácsos rozsdamentes acél polc az akácfa polc alatt? Csak rajtad múlik. Választhatsz rácsos vagy teljes rozsdamentes acél betétet az akácfa betét mellett. Túl sok a variációs lehetőség? Később bármikor változtathatsz!

Rácsos rozsdamentes acél betét

 • 304-es rozsdamentes acélból készül.

 • Könnyedén tárolhatod rajta a sütőkövet vagy a convEGGtort is.

 • Legalsó polcnak ideális.


Teljes rozsdamentes acél betét

 • 304-es rozsdamentes acélból készül.

 • Szilikon tömítéssel ellátva hogy tökéletesen illeszkedjen a kerethez.

 • Legfelső polcnak ideális.


Akácfa betét

 • Akác keményfából készült.

 • Galvanizált csavarokkal láttuk el hogy felkészítsük a kültéri használatra.

 • Bármely szinten ideális.

Szabadság görgőkön


Tiszta fekete, visszafogott görgők. Ezek mozgatják a moduláris asztal szettet és az akác fa asztalodat is. Könnyű kezelhetőség, könnyű mozgatás és tárolás. A szettben két darab görgő található, egy zárható és egy nem zárható.

Fontos tudnivalók: • A görgő szett használható a moduláris és fa asztalokhoz is.

 • A csomagban 1 pár (2 db görgő) található.

 • A moduláris asztal tojást tartó részéhez 2 pár görgő szükséges, a további kiegésztő asztalokhoz plusz 1 pár.

Még egy “polc”


A Big Green Egg kiegészítő tartó könnyedén hozzáilleszthető a már meglévő görgős vagy inteGGrált kézi húzós görgős állványodhoz, bármilyen méretű Big Green Egged is legyen. Kényelmes megoldást biztosít, hogy a rácsokat és az indirekt sütőkövet, vagy más kiegészítőt biztonságosan tárolhasd a Big Green Egged közelében, és bármikor kéznél legyen. A két tárolóhelyes tartó 304-es rozsdamentes acélból készült, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak.

Tulajdonságok: • Minden méretű integgrált kézi húzós állvánnyal kompatibilis.

 • Gyors és könnyű felhelyezés

 • 2 tartóhely, convEGGtornak, rácsoknak vagy sütőköveknek

 • 304-es rozsdamentes acélból készül

Akár kempingezni mész, akár a parkba vagy vízpartra, semmi okod arra, hogy ne legyél közben stílusos. Csak vidd magaddal a MiniMax-ot ebben a hordozható állványban. Egyszerűen kihajtod és máris kézre áll a multifunkcionális konyhád a tökéletes magasságban (60 cm az alap!). Végeztél a sütéssel? Csak hajtsd össze és már mehetsz is! Emeld a MiniMax-od kényelmes magasságba ezzel a hordozható állvánnyal bármerre is jársz. Nagy teherbírású porszórt acélból készült, ami azt jelenti, hogy kevésbé egyenletes terepen is stabilan fog állni. Gyorskapcsokkal könnyedén rögzítheted a MiniMax-ot, és kinyitás közben sem kell attól félned, hogy leesik. Ha összehajtod a hordozható állványt, egy kicsi, lapos csomagot kapsz amit könnyen szállíthatsz. Hé, várjatok meg!
Mindig van nagyobb Tojás

Nagy családod vagy baráti társaságod van? Profi séf vagy? Nagy társaságoknak készítesz ételt rendszeresen? Akkor a Big Green Egg XLarge a tökéletes sütő számodra. Big Green Egg XLarge segítségével a legjobb ízeket hozhatod ki az ételekből, mindezt egyszerre sok-sok ember számára. 61 cm átmérőjű sütőfelületén hatalmas húsokat, halakat vagy több pizzát sütni már nem csak fantázia, hanem a valóság. És ha kicsi a 61 cm átmérőjű sütőfelület? Bővítsd ki sütőfelületed 2 vagy 3 szintes rácsokkal, és emeld új szintre az ételeket.

XLarge tulajdonságok:

Rácsátmérő: Ø 61 cm
Sütőfelület: 2919 cm²
Teljes súly: 99 kg
Magasság: 78 cm
A görgős állvány nem tartozéka az XLarge tojásnak, az külön megvásárolható.
Az XLarge tojás moduláris asztallal is választható.
Az XLarge tojás akácfa asztallal is választható.
A legnépszerűbb családtag

A Big Green Egg Large messze a legnépszerűbb méret a Big Green Egg családban. Könnyen elkészítheted családtagjaid vagy barátaid kedvenc ételét is - természetesen sajátjaid mellett - a Big Green Egg Large sütőfelületén, ha kell egyszerre, mert a Large elég helyet biztosít egy 8-10 fős társaságnak is. Ezen a rengeteg helyen nagyon könnyen elkészíthetsz akár háromfogásos menüket is. Ki akarod hozni a maximumot a Tojásból? Akkor a Large a legjobb választás, mert ehhez a mérethez érhető el a legtöbb kiegészítő. Ez a mindentudó modell ezért is kapta a Large nevet, mert nagy potenciál rejlik benne. Klasszikus barbecue fogásokat tervezel sütni? A Large azért is népszerű, mert marhaszegyet vagy sertésoldalast is darabolás nélkül süthetsz vele.

Large tulajdonságok:

Rácsátmérő: Ø 46 cm
Sütőfelület: 1688 cm²
Teljes súly: 73 kg
Magasság: 84 cm
A görgős állvány nem tartozéka a Large tojásnak, az külön megvásárolható.
A Large tojás moduláris asztallal is választható.
A Large tojás akácfa asztallal is választható.
Nem mindig a méret a legfontosabb!

Habár a mérete nem annyira lenyűgöző első pillantásra, de a Big Green Egg MiniMax bőven kompenzál ezen hiányossága miatt. Csak 7 cm-rel magasabb, mint a Big Green Egg Mini, de sokkal nagyobb sütőfelületen süthetsz, pont ugyanakkorán, mint a Big Green Egg Smallban. Így több, mint elegendő helyed lesz akár 4-6 ember számára is kényelmesen sütni. Kitelepülést vagy kirándulással egybekötött sütögetést tervezel? Nem kell súlyemelőnek lenned, hogy a MiniMaxot magaddal vidd, mert mindössze 35 kg a súlya. Ketten simán megbírkóztok vele, ráadásul a MiniMax alaptartozéka a hordozókeret is, ezt nem kell külön megvásárolnod! Kompakt mérete miatt éttermi konyhák is előszeretettel választják steaksütésre, vagy különböző előkészítő folyamatokra.

A MiniMax tartozékai:
A MiniMax hordozókeret a MiniMax alaptartozéka.

MiniMax tulajdonságok:
Rácsátmérő: Ø 33 cm
Sütőfelület: 855 cm²
Teljes súly: 35 kg
Magasság: 50 cm