Hozzászólások (5)

avatar

Nagy Tamás (nem regisztrált) 2015. szeptember 2.

Hány fokos maghőt javasoltok?
avatar

András (nem regisztrált) 2015. szeptember 2.

Én jellemzően 96-98 C maghőnél veszem ki a sütőből a húst és utána következik a pihentetés.
avatar

András 2015. szeptember 2.

Ok, köszi, én is
avatar

András 2015. szeptember 2.

98 C
avatar

Egressy András (nem regisztrált) 2015. szeptember 2.

Mennyi ideig és hogy a legjobb pihentetni a húst szerintetetk? Köszi

Szólj hozzá, kérdezz bátran

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.

Fehér és Társai Kft.
1038. Budapest, Szentendrei út 276.



Scroll to Top
;