STEAK EMELT SZINTEN

Ízletes és szaftos steaket sütni a barbecue alapja. És a Big Green Eggben a legkiválóbb steak szeletek is nagyszínpadon érezhetik magukat. Mindennek a titka az ötletes kerámia kialakítás - a Tojás intenzív, kontrollált, akár 400 C fokos, magas hőmérsékletű, direkt grillezést biztosít, amely elengedhetetlen a steakek megfelelő kérgesítéséhez. A Tojás rugalmassága és könnyű kezelhetősége miatt mindig úgy süthetsz steaket, ahogy szereted, gyönyörű egymást keresztező grill vonalakkal, ropogós szenes szélekkel, lédúsan, optimális faszenes ízekkel. Válassz mindig minőségi húsokat a hentesedtől, hogy éttermi minőségű steaket tudj sütni minden egyes alkalommal. Na meg persze hogy mindenki, aki melletted áll, irigykedjen egy kicsit. Az élmény megfizethetetlen!


A LEGJOBB PIZZA AMIT VALAHA ETTÉL

Ki nem szereti a ropogós pizzatésztát egy kis fatüzeléses ízzel megspékelve? A tojás sokszínűsége lehetővé teszi, hogy könnyedén tökéletes pizzákat készíts akár 1-2 perc alatt 400 fokon is. Egy barbecue vagy beépített sütőt elég forróra melegíteni hagyományos pizzasütéshez lehetetlen volt. Egészen mostanáig…

KI KORÁN KELT ...

A Big Green Egg páratlanul univerzális. Könnyedén lehetséges tökéletes pizzát, kenyeret és focacciát is sütni! A kerámia sütőkővel párosítva, a Tojáson gourmet pizzákat készíthetsz sokkal olcsóbban, mintha rendelnéd, ráadásul a család és a barátok imádni fogják, hogy a saját kedvenc feltétjeikkel is bármikor elkészíthetik.

TÖKÉLETES EREDMÉNY AMI KREATIVITÁSRA SARKALL

Nem kell mondanunk, hogy mindenki a lédús, zamatos húsételeket szereti, amelyek nem száradtak ki sütés közben, de amit mindenképpen meg kell említenünk az az, hogy mennyire fontos ez a tényező, amikor arról beszélünk, hogy hogyan tehetnénk még jobbá a végeredményt. A kiszáradt hús az egész fogást elronthatja, míg egy lédús és nedvességét megőrzött hús az egész élményt egy más szintre emeli. Ezen a kritikus ponton a Big Green Egg teljesít a legjobban. A végcél természetesen az, hogy a húsunk tökéletesre süljön meg a természetes nedvességet és leveket megőrizve. A Tojás a kerámia szigetelő képességének, a hatékony levegő áramlásnak és a precízen állítható hőmérsékletnek köszönhetően éri ezt el. Kombinálva ezeket a tulajdonságokat és egy maghőmérő használatát, mindig biztos lehetsz benne, hogy az eredmény tökéletes.

JÓ ÍZLÉS KÉRDÉSE

A Big Green Egg az ideális választás halak, vadak és húsok melegfüstölésére a fachipsek széles választékának használatával. Használd a nyolc különböző változatból azt, amelyik a legjobban illik a receptedhez. Például, az éger tökéletes halakhoz, míg a gyümölcsfák, mint az alma és a cseresznye inkább pulykához, sertéshez vagy vadakhoz ajánlottak. Marhahúshoz, jellegzetesebb ízek eléréséhez próbáld ki a hickoryt, mesquite-et vagy tölgyet. A fa deszkán sütés különösen ajánlott halaknál, és még egy módszer az indirekt sütésre miközben a fa természetes ízét is maximalizálhatod. Fejleszd a tudásod oktatásainkon, és tanulj meg új technikákat. Nemsokára a smoke ring, bark, rub és brine kifejezések már nem is hatnak majd olyan idegennek.


A FÜSTÖN SÜTÉS MŰVÉSZETE

Ki nem szereti a ropogós pizzatésztát egy kis fatüzeléses ízzel megspékelve? A tojás sokszínűsége lehetővé teszi, hogy könnyedén tökéletes pizzákat készíts akár 1-2 perc alatt 400 fokon is. Egy barbecue vagy beépített sütőt elég forróra melegíteni hagyományos pizzasütéshez lehetetlen volt. Egészen mostanáig…

A HÚS LELKE A BENNE LÉVŐ NEDVESSÉG

Mondj búcsút a kiszáradt és túlkészült ételeknek. Megérkeztek a fantasztikus húsok és halak, tökéletesre sütve és megőrizve természetes nedveiket és zamatukat. A Big Green Egg titka az, hogy nem hagyja kiszáradni és megégni az ételeid. Nincs szükség vizesedényre, a folyamatos kenegetésre, az ételek forgatására, a Big Green Eggben mindig tökéleteset alkotsz majd!


KERÜLŐUTAKON A NAGYSZERŰ ÍZEKÉRT

Az indirekt sütési technika megvédi az ételt a közvetlen hőtől és a fellobbanó lángoktól, miközben szabadon választhatod így is a hőmérsékletet. Még a kezdők is kimagasló eredményeket érhetnek el így. Fedezd fel a Tojásban rejlő inspiráló lehetőségeket, és legyél te is profi Big Green Egg használó.

A BGE LELKE AZ INDIREKT SÜTŐKŐ

Ízletes és szaftos steaket sütni a barbecue alapja. És a Big Green Eggben a legkiválóbb steak szeletek is nagyszínpadon érezhetik magukat. Mindennek a titka az ötletes kerámia kialakítás - a Tojás intenzív, kontrollált, akár 400 C fokos, magas hőmérsékletű, direkt grillezést biztosít, amely elengedhetetlen a steakek megfelelő kérgesítéséhez. A Tojás rugalmassága és könnyű kezelhetősége miatt mindig úgy süthetsz steaket, ahogy szereted, gyönyörű egymást keresztező grill vonalakkal, ropogós szenes szélekkel, lédúsan, optimális faszenes ízekkel. Válassz mindig minőségi húsokat a hentesedtől, hogy éttermi minőségű steaket tudj sütni minden egyes alkalommal. Na meg persze hogy mindenki, aki melletted áll, irigykedjen egy kicsit. Az élmény megfizethetetlen!


Legfrissebb cikkek

Igyekszünk folyamatosan bővíteni híreinket, itt mutatjuk meg az egyes bemutatókat is az összeszerelésekkel kapcsolatban, valamint további érdekességekkel szeretnénk tágítani grillezéssel, bbq-val kapcsolatos ismereteiket.

A cikkek mind a magyar, mind a nemzetközi hírekre alapozva kerülnek bemutatásra.

Tovább az összes hírhez
Scroll to Top
;