Miben segíthetünk?


Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban feltett kérdéseket, hogy egy helyen megtalálj mindent, ami érdekel. Ha bármi más eszedbe jut, kérdezz meg minket személyesen vagy telefonon, szívesen segítünk!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékkel kapcsolatos FAQ

A húsok elkészítési ideje nagyon sok tényezőtől függ, a kérdés nem egyszerűen válaszolható meg. Függ például attól, hogy szeletben vagy egyben akarunk húst sütni, ha egyben akkor a súly nagyon lényeges. Mert egy 2 Kg-os hús rövidebb idő alatt tud elkészülni mint egy 5 Kg-os. Nagyban függ a sütési hőmérséklettől. Például egy 2 Kg-os tarja 110 C-on 7-8 óra alatt készül el, míg 150 C-on akár 4-5 óra is lehet. A hús minősége is befolyásolja a sütési időt.

Azt kell mondanom, igazából bármilyen szénnel működik, de már rég megtanultam, hogy szén és szén között hatalmas különbség van. Például nem minden szén képes ugyanakkora hőt leadni, míg egy jó minőségű szénnel akár 600-650 C-t is elérhetünk addig a "benzinkutas" szénnel a maximum csupán 220-250 C. 

Gyakori kérdés, hogy a Tojást első használatkor ki kell-e égetni, a válasz egyszerű: nem, nem kell kiégetni. Sőt az első pár alkalom esetén javasoljuk, hogy a hőmérsékletet ne vidd 250 C fölé. Az első pár alkalom után rögzül igazán a tömítőszalag, érdemes megvárni.

Kapcsolat oldali FAQ

Utaláshoz a következő adatokat használd:

Fehér és Társai Kft.
1038 Budapest,
Szentendrei út 276.

Amennyiben utalásos fizetést választasz, úgy egy díjbekérőt küldünk neked emailben a lehető leggyorsabban.

Utalásos fizetés esetén csak abban az esetben áll módunkban az árúkat kiadni, kiszállításukat elindítani, amennyiben a teljes végösszeg bankszámlánkra megérkezett.

Amennyiben utalásos fizetést választottál, úgy a teljes összeget utald át bankszámlaszámunkra, mely a következő:
MKB Bank Zrt.: HU87 10300002-10373486-49020016

Hétfő: 9:00 - 17:00

Kedd: 9:00 - 17-00

Szerda: 9:00 - 17:00

Csütörtök: 9:00 - 17:00

Péntek: 9:00 - 15:00

Nem, hétvégén sütünk és pihenünk. Hétvégenként maximum szervezett bemutatóinkon, kiállításokon tudsz velünk találkozni.

Általában mind a hét különböző méretű Big Green Egg van a bemutatóteremben összeszerelve, tehát mind megtekinthető, kipróbálható. Természetesen ezek nincsenek besütve de mindegyik telejesen használható állapotúra össze van szerelve. 

Igen! Jellemzően mindig van minden raktáron, igyekszünk ezt folyamatosan biztosítani. Egyedül az XXL Big Green Egg nincs mindig készleten, erre 5-7 munkanapot kell várni általában.

Igen! Ennek elméleti akadálya nincs de a gyakorlatban egy-egy grill és kiegészítőinek összekészítése akár fél órát is igénybe vehet, ezt meg kell várni. Ezért előnyös, ha előre össze tudjuk állítani, hogy mire van szükséged és akkor mi össze tudjuk készíteni a termékeket amikorra ide érsz.

Elméletileg semmi akadálya, csak előre kell egyeztetni az időpontot. Ha tényleg szeretnél vásárolni de nem láttál még ilyet működés közben akkor legjobb ha megbeszélünk egy időpntot és akár a begyújtástól kezdve megmutatjuk, hogy is működik a készülék. Sőt, akár egy rövidet süthetünk is! Tehát nem egy 10-12 órás low&slow sütésre gondolunk, hanem egy steak-re vagy csirkére.

Gyakorlatilag a megadott nyitvatartási időben mindig ott vagyunk és szívesen segítünk de nagyszerű lenne ha szólnál, hogy jössz, ugyanis akkor egy kollega kifejezetten csak veled fog foglalkozni. Fontos ez azért, mert egy ilyen komoly döntés előtt általában 1-1,5 órát is szoktunk a grillről beszélgetni. Jobb ez neked és nekünk is!

Vásárlással kapcsolatos FAQ

Igen! Budapesten és környékén saját, szakképzett kollegáinkkal is meg tudjuk oldani a kiszállítást és akár az összeszerelést is. Sőt, ha nagyon szeretnéd akkor meg is mutatjuk, hogy kell begyújtani és pár hasznos tanáccsal is ellátunk szívesen.

Igen! Feltéve ha befér a kocsidba a doboz. A Tojásokat ugyanis a gyári dobozban, összeszerelés nélkül javasoljuk szállítani. Medium mérettől felfelé mindenképp szükséged lesz egy ember segítségére.

Igen! Mindig mindenkinek jut hely! Bent a kertben, őrzött parkolóban, biztonságban hagyhatod a kocsit nyugodtan.

Scroll to Top
;