MELYIK MÉRETŰ BIG GREEN EGG A LEGJOBB NEKEM?

Talán nehéz eldönteni, hogy melyik méretű Big Green Egg a legjobb választás neked, de a felhasználási igények, a család és a baráti kör nagysága a leginkább meghatározó. Az egyes tojásoknál megnézheted, hogy hozzávetőlegesen mekkora kapacítással rendelkeznek, ez természetesen tovább növelhető a kiEGGészítőinkkel. Ha még mindig nem vagy biztos a dolgodban, kérdezz meg minket bátran, nagyon szívesen segítünk!


Legtöbb család a Large modelt választja.
A MiniMax a hétköznepok estéit varázsolja tökéletessé.

TÉNYLEG A MINI A LEGJOBB NEKEM?

A minit válaszd, ha tudod, hogy sokat szeretnéd vinni magaddal. Nyaraló, horgászat, vadászat, mindig ott lesz veled és már hordozó kerettel is választhatod. Steak, kisebb húsok, és ha csak ketten vagytok és nincs sok helyetek, optimális választás. Nézd meg a pontos méreteket, hogy könnyebb legyen a választás.MIÉRT A SMALL A LEGJOBB NEKEM?

A Small tojás már egy kis családnak elegendő méretű. 2-4 főt bármikor kiszolgál. Erkélyre, kis teraszra, vagy éttermi konyhára kitűnő választás, legyen akár görgős állványon, vagy asztalba építve. Nézd meg a pontos méreteket, hogy könnyebb legyen a választás.A MEDIUM A LEGJOBB SZÁMOMRA?

Bár kicsi a család, de tudod, hogy vendégeket is fogadtok elég gyakran? 4-6 főre kényelmesen megoldhatod a Mediumban a sütéseket, és még a kis teraszon sem foglal el sok helyet. A görgős állvánnyal könnyen mozgatható, még viszonylag könnyen szállítható is. Nézd meg a pontos méreteket, hogy könnyebb legyen a választás.MIÉRT A LARGE A LEGJOBB NEKEM?

Gyakran jönnek hozzátok vendégek, akár 6-10 fő is enne egyszerre? Imádod az egyben sült nagy húsokat, és nem akarsz sosem hely szűkében lenni? Akkor válaszd a Large tojást. Ha a Medium és Large között gondolkozol, tudnod kell, hogy a két méret között választók között végül a nagy többség Large-ot választ. Hogy miért? Évtizedek múlva is kiszolgálja a családot és barátokat, így célszerű hosszabb távra tervezni. Nézd meg a pontos méreteket, hogy könnyebb legyen a választás.VÁLASSZAM AZ XL VAGY AZ XXL MÉRETET?

Miért ne? Kényelmesen elfér bennük egy kismalac is egyben, vagy rengeteg hús, óriás pizza és minden más. Ha nagy a család, rendszeresen 10-15 vagy akár több vendég fordul meg nálatok, válaszd bátran a nagyobb modellek valamelyikét. Kezelni ugyanolyan könnyű, és a görgős állvánnyal ezeket is könnyedén mozgathatod. Az XXL tojás egy remekmű, a legnagyobb kapható kamado sütő, nincsen hozzá fogható a világon. Nézd meg a pontos méreteket, hogy könnyebb legyen a választás.
Scroll to Top
;