Miben segíthetünk?


Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban feltett kérdéseket, hogy egy helyen megtalálj mindent, ami érdekel. Ha bármi más eszedbe jut, kérdezz meg minket személyesen vagy telefonon, szívesen segítünk!

Szerelés

Megnézheted az összeszerelős videókat, amik szerintünk minden kérdésedre választ adnak majd. Egy Big Green Egg összeszerelése nem nehéz, körülbelül egy óra alatt megvan, és még nem is siettél. Kérdezz bátran, ha valamiben nem vagy biztos!

Bővebben ...
FAQ

Összegyűjtöttök neked a leggyakrabban feltett kérdéseket, hogy egy helyen megtalálj mindent, ami érdekelhet a Big Green Eggel kapcsolatban. Ha bármi más eszedbe jut, kérdezz meg minket személyesen vagy telefonon, szívesen segítünk!

Bővebben...
Szállítás

Big Green Eggedet átveheted személyesen is a bemutatótermünkben, de térítés ellenében az egész országban kiszállítjuk neked. Ha személyre szabott beszélgetéssel, oktatással egybekötött kiszállítást szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Bővebben...
Ápolás

A Big Green Egg elegáns zöld külsővel rendelkezik, amely az egész élettartama alatt megőrzi a tojás gyönyörű színét és könnyedén tisztítható kémiai anyagok használata nélkül. Belül, a hő segítségével minden szennyeződést könnyedén eltávolíthatsz.

Bővebben...
Tanácsok

Adunk neked néhány tippet, hogy ne ütközz semmi akadályba. Hőmérséklet, mozgatás és egyéb praktikus tippek a Big Green Eggel kapcsolatban a tovább mögött. Ha van még kérdésed, hívj minket bátran, vagy kommentelj, szívesen segítünk.

Bővebben...
Receptek

Itt gyűjtjük össze, és folyamatosan bővítjük a recepteket amiket szívesen készítünk és javaslunk mi is. Bátran használjátok őket, mind-mind egytől-egyig kipróbált és fantasztikus ízekkel bíró ételek! Némelyek videóval, némelyek csak szöveges formában elérhetőek!

Bővebben...

Fehér és Társai Kft.
1038. Budapest, Szentendrei út 276.

 

 

Scroll to Top
;