MELYIK MÉRETŰ BIG GREEN EGG A LEGJOBB NEKEM?

Talán nehéz eldönteni, hogy melyik méretű Big Green Egg a legjobb választás neked, de a felhasználási igények, a család és a baráti kör nagysága a leginkább meghatározó. Az egyes tojásoknál megnézheted, hogy hozzávetőlegesen mekkora kapacítással rendelkeznek, ez természetesen tovább növelhető a kiEGGészítőinkkel. Ha még mindig nem vagy biztos a dolgodban, kérdezz meg minket bátran, nagyon szívesen segítünk!


Legtöbb család a Large modelt választja.
A MiniMax a hétköznepok estéit varázsolja tökéletessé.

MINI - nagy öröm kis csomagban

Kis méretének és súlyának köszönhetően a Mini Tojást magával viheti sátorozni, piknikezni vagy akár hajókázni, és közben jóllakathat akár négy személyt is. Ugyanakkor éttermi konyhák is előszeretettel használják kisebb à la carte fogások készítéséhez.

Rács átmérő 25 cm
Sütőfelület 507 cm2
Súly 17 Kg
Magasság 43 cm

MINIMAX - apró ajándék maximális teljesítménnyel

A MiniMax magassága megegyezik a Mini Tojáséval, sütőrácsának átmérője viszont akkora, mint a Small Tojásé, így a MiniMax magába tömörít mindent, ami a maximális teljesítményhez kell. Magassága miatt ideális asztali használatra, viszonylag kis súlya miatt pedig kényelmesen hordozható termék. Ez a multifunkciós modell igazi kincs akár a kertben, akár otthonától távol szeretné használni.


Rács átmérő 33 cm
Sütőfelület 856 cm2
Súly 28 Kg
Magasság 49 cm

SMALL - kis tűzhely nagy ízekhez

Amilyen kicsi, olyan sok lehetőséget kínál. Könnyedén készíthet vele finom fogásokat négy-hat személyre, süthet benne töltött csirkét vagy egy egész neckendet. Ezt a modellt kényelmesen használhatja teraszon vagy akár erkélyen is.


Rács átmérő 33 cm
Sütőfelület 856 cm2
Súly 36 Kg
Magasság 61 cm

MEDIUM - közös élmény a családdal és a barátokkal

A Medium Tojás méretéből adódóan fantasztikusan sokoldalú. Képes mindarra, amire a többi modell, a ConvEGGtor indirekt sütőkővel valódi téglakemenceként használhatja alacsony hőmérsékleten süthet, vagy akár füstölhet is benne. A Medium Tojásban használhatja az Dutch Oven Öntöttvas lábost és a lapos pizzakövet is.


Rács átmérő 38 cm
Sütőfelület 1.140 cm2
Súly 51 Kg
Magasság 72 cm

LARGE - ihletés az ízlelőbimbók ezreinek

A Large Tojás a legnépszerűbb méret mindazok körében, akik könnyedén szeretnének valami fenségeset sütnicsaládjuknak, barátaiknak vagy akár a legkényesebb ízlésű vendégseregnek. A sütőrács mérete megengedi, hogy egyszerre készíthessen benne nagy mennyiségű finomságot, a Félhold-kiegészítők pedig segítenek még jobban kihasználni a teret.


Rács átmérő 46 cm
Sütőfelület 1.688 cm2
Súly 73 Kg
Magasság 84 cm

XLarge - kulináris gyönyör csapatnyi embernek

Az Xlarge Tojással rendszeresen vendégelhet meg nagyobb társaságokat – barátokat vagy éttermi vendégeket. Egyéb érdemei mellett méretei lehetővé teszik, hogy egy nagyobb csoport minden tagja egyszerre ülhessen asztalhoz.


Rács átmérő 61 cm
Sütőfelület 2.919 cm2
Súly 99 Kg
Magasság 78 cm

XXLarge - valódi ínyencek nagyszabású összejöveteleihez

Az XXLarge Tojás a legnagyobb Big Green Egg modell. Nincs ehhez fogható termék a hasonló kerámiasütők között, az XXLarge óriási belsejében akár több fogás készülhet egy időben. Tudja mindazt, amit a kisebb modellek, így grillezhet, süthet, párolhat, füstölhet és lassú tűzön süthet benne, sok-sok finomságot egyszerre.


Rács átmérő 74 cm
Sütőfelület 4.336 cm2
Súly 222 Kg
Magasság 100 cm


Scroll to Top
;