Fehér és Társai Kft.
1038. Budapest, Szentendrei út 276.

 

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Utaláshoz a következő adatokat használd:

Fehér és Társai Kft.
1038 Budapest,
Szentendrei út 276.

Amennyiben utalásos fizetést választasz, úgy egy díjbekérőt küldünk neked emailben a lehető leggyorsabban.

Utalásos fizetés esetén csak abban az esetben áll módunkban az árúkat kiadni, kiszállításukat elindítani, amennyiben a teljes végösszeg bankszámlánkra megérkezett.

Amennyiben utalásos fizetést választottál, úgy a teljes összeget utald át bankszámlaszámunkra, mely a következő:
MKB Bank Zrt.: HU87 10300002-10373486-49020016

Hétfő: 9:00 - 17:00

Kedd: 9:00 - 17-00

Szerda: 9:00 - 17:00

Csütörtök: 9:00 - 17:00

Péntek: 9:00 - 15:00

Nem, hétvégén sütünk és pihenünk. Hétvégenként maximum szervezett bemutatóinkon, kiállításokon tudsz velünk találkozni.

Általában mind a hét különböző méretű Big Green Egg van a bemutatóteremben összeszerelve, tehát mind megtekinthető, kipróbálható. Természetesen ezek nincsenek besütve de mindegyik telejesen használható állapotúra össze van szerelve. 

Igen! Jellemzően mindig van minden raktáron, igyekszünk ezt folyamatosan biztosítani. Egyedül az XXL Big Green Egg nincs mindig készleten, erre 5-7 munkanapot kell várni általában.

Igen! Ennek elméleti akadálya nincs de a gyakorlatban egy-egy grill és kiegészítőinek összekészítése akár fél órát is igénybe vehet, ezt meg kell várni. Ezért előnyös, ha előre össze tudjuk állítani, hogy mire van szükséged és akkor mi össze tudjuk készíteni a termékeket amikorra ide érsz.

Elméletileg semmi akadálya, csak előre kell egyeztetni az időpontot. Ha tényleg szeretnél vásárolni de nem láttál még ilyet működés közben akkor legjobb ha megbeszélünk egy időpntot és akár a begyújtástól kezdve megmutatjuk, hogy is működik a készülék. Sőt, akár egy rövidet süthetünk is! Tehát nem egy 10-12 órás low&slow sütésre gondolunk, hanem egy steak-re vagy csirkére.

Gyakorlatilag a megadott nyitvatartási időben mindig ott vagyunk és szívesen segítünk de nagyszerű lenne ha szólnál, hogy jössz, ugyanis akkor egy kollega kifejezetten csak veled fog foglalkozni. Fontos ez azért, mert egy ilyen komoly döntés előtt általában 1-1,5 órát is szoktunk a grillről beszélgetni. Jobb ez neked és nekünk is!

Írj nekünk, kérdezz bártan!

Fehér és Társai Kft.
1038. Budapest, Szentendrei út 276.Scroll to Top
;