BGE gourmet sztárok: David Beckham családi grillezése

Használat, Érdekességek | 2021. február 03.

David Beckham-et talán senkinek sem kell bemutatni. A brit ex-sztárfocista, üzletember, férj és apa imádja a családját. Szereti, ha minél több időt tölthetnek együtt (karantén ide vagy oda), sokszor főznek közösen. Vajon mi lenne a menü Beckhaméknél, ha a Tojáson készítenék el? Mutatjuk!

Victorianak és Davidnek 4 gyereke van: Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper. A legkisebb, Harper 10 éves lesz, ez azt is jelenti, hogy bármennyire is egészségtudatosan étkezik a család, néha-néha ők is megengednek magunknak egy kis nassolást, tortát, sütit. És valószínűleg egyik legjobb barátjuktól, Gordon Ramsey-től is sok konyhai fortélyt tanultak már. Szóval az biztos, hogy ha egyszer neki látnak sütni-főzni-grillezni, nagyon megadják a módját. Szerintünk hozzá egy XXLarge méretű Big Green Egg modell illene a legjobban, de úgy tűnik, hogy egy Big Green Egg MINIMAX-ot kapott a szülinapjára.

Big Green Egg szabadtéri sütögetés

Kedvenc ételek, alapanyagok

Ugyanakkor Davidről tudható, hogy nagyon odafigyel az étrendjére is a sport mellett. Sok halat és csirkét fogyaszt, mert elsősorban ezekből fedezi a fehérje szükségletét, ráadásul gyerekkori kedvence a Fish&Chips, egyszer azt mondta, hogy szinte azon nőtt fel.

Sok és sokféle zöld leveles zöldséget eszik, emellett a káposzta, a spenót, a szójabab és a karfiol is gyakran kerül a tányérjára különböző, izgalmasan elkészített formában és ízesítéssel. Odafigyel az alacsony zsírbevitelre, kerüli a magas glikémiás indexű szénhidrátokat, és naponta inkább többször eszik könnyebb ételeket.

Big Green Egg menü à la David Beckham

Figyelembe véve azt, hogy mik a kedvencei alapanyagai és hogy kicsi gyereke is van még, szerintünk többféle fogást készítene el a Tojásban, hogy mindenkinek a kedvére tegyen.

Grillezett rák és brokkoli készül a Big Green Egg-en

Szerintünk előételnek rákot készítene grillezett zöldségekkel, például brokklival. A halas előétel után jönne a főfogás, ami egy Tomahawk Steak lenne. Persze Victoria ebből nem biztos, hogy enne, ő lehet, hogy dupla adagot enne a rákokból.

A biztonság kedvéért, és főleg a kislány miatt sütne pizzát is, hogy biztosan legyen olyan étel, amit Harper is megeszik, úgyhogy rátenne egy-két Pizza Margherita-t is a Pizzakőre az Alumínium Pizzalapáttal. Így tuti, hogy senki nem marad éhen.

Jöhet a desszert!

Naná, hogy jöhet, hiszen a Tojáson desszertet is lehet készíteni! Szerintünk David simán bevállalná, hogy elkészít egy New York cheesecake-et is rajta.

A Big Green Egg-en igazi sajáttortát is lehet sütni

Mondjuk valószínűleg nem egyedül sütögetne, mindenki besegítene, sőt valószínűleg nem is egy, hanem lehet, hogy két BigGreenEgg-e készítené el ezt a fantasztikus menüsort a családjának és a barátainak.